Вхiд на сайт
Авторизацiя

ВІДЕО: цими вихідними в Ужгороді розгорілися запеклі хокейні баталії

ВІДЕО: цими вихідними в Ужгороді розгорілися запеклі хокейні баталії


Цими вихідними в Ужгороді пройшла знакова спортивна подія. Команди хокеїстів-аматорів зі Словаччини приїхали до Ужгорода на вже традиційний Кубок Дружби. Україну на турнірі представляла збірна Закарпаття - "Закарпатські ведмеді".

Приймали словацьких хокеїстів-аматорів в Ужгороді на місцевій ковзанці під відкритим небом. Закарпатські гравці розповідають, поєдинки проходять переважно у Словаччині. На рідній землі мають можливість поборотися за першість тільки взимку.

"В Закарпатті ми вже в четверте проводимо цей міжнародний турнір. Двічі-тричі на рік ми відвідуємо подібні турніри в Словаччині. Наша мета - запросити їх влітку вже на критій арені", - говорить Сергій Ковач, капітан команди "Закарпатські ведмеді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закарпатські ведмеді" перемогли у Міжнародному хокейному турнірі в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цей вид спорту на Закарпатті досить популярний. Є кілька команд, хоча й аматорських, є і дитячі секції. Однак влітку з ключками юні хокеїсти ганяють шайбу просто в полі.

"Есть действительно дети, которые хотят заниматься хоккеем. Но, к сожалению, многие из них начинают, занимаются зимой, и в конце концов, когда весна приходит занимаются другими видами спорта. Мы больше работаем на земле, занимаемся общей физической подготовкой", - говорить Олександр Дмитрієв, хокейний тренер.

Штефан Дуцко, з міста Гуменне розповідає, у Словаччині льодових палаців вистачає.

"У нас є критий стадіон. Ми ходимо часто грати - два рази на тиждень. Добре було б і у вас такий стадіон побудувати, тоді не танув би лід", -
говорить Штефан Дуцко, гравець команди "Ярком" Словаччина.

Однак відсутність льодового палацу не завадила "Закарпатським ведмедям" взяти першість у турнірі. Перемогою закінчили всі етапи гри. Гравці зі Словаччини обіцяють відігратися вже незабаром. А поки золотий кубок залишиться в Україні.

Деталі у сюжеті телеканалу ІНТЕР:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: