Вхiд на сайт
Авторизацiя

Угорського контрабандиста затримали на кордоні: чоловік переховувався в закарпатському селі

Угорського контрабандиста затримали на кордоні: чоловік переховувався в закарпатському селі

Про це повідомляє Mukachevo. net.

На пункті перетину кордону Ужгород-Вишнє Нємецке словацькими правоохоронцями було затримано 33-річного Іштвана П., щодо якого в Угорщині було видано європейський ордер на арешт.

Як з'ясувалося чоловік займався контрабандою сигарет з України в Угорщину. Останнім часом мешкав у селі Тисауйгей (Нове село) на Виноградівщині, тож можливо має подвійне громадянство.

Ордер на арешт виданий 9 січня 2019 року у суді Будапешту. Затриманому інкримінують контрабанду сигарет, яку він здійснював протягом 2013-2014 років. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

11 лютого справу передано до регіонального суду у Словаччині. Оскільки іноземець не володів словацькою мовою йому запропонували послуги перекладача. Суд прийняв рішення про попереднє ув'язнення.

Далі мають вирішити питання екстрадиції до Угорщини.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: