Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліціянти минулої доби зловили аж дев'ятьох крадіїв: подробиці

Закарпатські поліціянти минулої доби зловили аж дев'ятьох крадіїв: подробиці

Працівники Мукачівського, Свалявського, Перечинського та Тячівського відділів поліції затримали осіб, причетних до вчинення злочинів, серед підозрюваних одна жінка. За усіма фактами розпочато слідство. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники Перечинського відділення поліції розслідують крадіжку електро- та бензоінструментів з дворогосподарства мешканця села Тур’я Поляна. Сума завданих збитків потерпілому становить близько 50 тисяч гривень. Підозрюваних у крадіжці правоохоронці затримали. Ними виявилися троє мешканців Свалявського району віком 19, 27 та 39 років. Речові докази частково вилучили. Слідство триває.

Закарпатські поліціянти минулої доби зловили аж дев'ятьох крадіїв: подробиці

Закарпатські поліціянти минулої доби зловили аж дев'ятьох крадіїв: подробиці


Працівники Свалявського відділення поліції завершили слідсво за фактом крадіжки банківської картки від мешканки села Росош. З пенсійної картки заявниці було знято 1,5 тисячі гривень. Крадіжку скоїла 29-річна донька потерпілої. Подальшу долю жінки вирішуватиме суд.

Тячівські поліцейські минулої доби розкрили два майнові злочини, серед краденого майна - гроші, газовий котел та пилосос. 29-річний мешканець Буштино підозрюється у крадіжці з кабінету місцевої лікарні, гаманця в якому були 1500 гривень, які належить медпрацівниці. Встановили правоохоронці також осіб, які скоїли крадіжку газового котла та пилисоса від жительки села Теребля. Крадіями виявилися двоє чоловіків, мешканці сіл Новобарово та Теребля віком 28 та 53 років.

Працівники Мукачівського відділу викрили на крадіжках чужого майна 30-річного мешканця району. Наразі доведено причетність чоловіка до щонайменше чотирьох крадіжок, про які йому повідомлено про підозру. Сьогодні вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Також поліцейські Мукачева встановили особу чоловіка, який підозрюється у крадіжці мобільного телефону мешканки села Онок. Вжитими заходами встановлено, що злочин скоїв 30-річний непрацюючий мукачівець. Слідство у справі триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: