Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрав телефон, а потім вимагав гроші: ужгородець сяде у в'язницю за грабіж

Викрав телефон, а потім вимагав гроші: ужгородець сяде у в'язницю за грабіж

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури доведено в суді вину вже раніше судимого ужгородця у вчиненні грабежу, вимаганні коштів та несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованих систем, що призвело до витоку інформації.

Подія трапилась у вересні 2018 року. Так, на підставі зібраних доказів встановлено, що підозрюваний умисно, з корисливих мотивів відкрито викрав у потерпілого мобільний телефон у чохлі якого знаходилась банківська картка, після чого почав вимагати від нього 1000 грн за повернення щойно викраденого майна.

У подальшому, погрожуючи потерпілому, дізнався пін-код від викраденої банківської картки та зняв у банкоматі 1600 грн.

Дії обвинуваченого були кваліфіковані як відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно, вимога передачі чужого майна з погрозою обмеження прав потерпілого (вимагання), вчинене повторно та несанкціоноване втручання в роботу автоматизованих систем, що призвело до витоку інформації (ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 361 КК України).

Відтак, вироком Ужгородського міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до реальної міри покарання – позбавлення волі строком на 4 роки та 1 місяць та 10 днів.

Наразі очікується на вступ вироку у законну силу.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: