Вхiд на сайт
Авторизацiя

Грав за "Львів" та "Чорноморець": "минайці" підсилилися новим гравцем

Грав за "Львів" та "Чорноморець": "минайці" підсилилися новим гравцем

Закарпатський "Минай" підсилився новим гравцем, який до того виступав у складі різних клубів УПЛ. Гравець вже дебютував за нову команду у останньому товариському поєдинку. Про це повідомляє інформаційний департамент ФК "Минай".

Новим гравцем ФК «Минай» став добре відомий закарпатським вболівальникам, лівий захисник Юрій Путраш.

8 лютого він уклав контракт з клубом.

29-річний Юрій Путраш уродженець Міжгір’я. Футболу навчався в ужгородській СДЮШОР. За свою кар’єру чимало пограв у елітних клубах української Прем’єр-Ліги – донецький «Металург», київську «Оболонь», одеський «Чорноморець», дніпродзержинську «Сталь», «Олександрію». Всеукраїнську славу здобув під час виступів за сімферопольську «Таврію» (2011-2014), коли команда була середняком «золотих часів» вітчизняного чемпіонату. Викликали Юрія і у молодіжну збірну України, за яку відіграв близька 3-ох десятків матчів.

До речі, свого часу Юрій встиг навіть Другу лігу виграти – в 2009-му році у складі тернопільської «Ниви». Встиг пограти і за кордоном – в казахському «Акжаїку» у 2018-му.

До переходу в «Минай» Ю. Путраш грав у Прем’єр-Лізі за ФК «Львів». Взимку вирішив розірвати контракт із цієї командою та повернувся на Закарпаття.

«Дуже радий нарешті опинитися вдома, - розповів Ю. Путраш. – Виник варіант із «Минаєм» і відразу погодився. У клуба хороші амбіції, чудова інфраструктура і мені дуже хочеться допомогти закарпатській команді досягти результату».

Юрій вже пройшов перший збір із командою і встиг дебютувати за «Минай» у товариській грі із ФК «Партизан» (Бардейов). «Звісно, треба час, щоб зрозуміти партнерів і сам стиль команди, але потрохи звикаю, - зізнався новачок «Минаю». – Мені подобається футбол, у який грають «минайці», він комбінаційний та технічний. Така собі закарпатська «Барселона»! Радий опинитися тут і чекаю вже відновлення сезону».



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: