Вхiд на сайт
Авторизацiя

18-річний закарпатець може дебютувати за основу одного з клубів прем'єр ліги: гравець вже вирушив на збори до Туреччини

18-річний закарпатець може дебютувати за основу одного з клубів прем'єр ліги: гравець вже вирушив на збори до Туреччини

Ще один мукачівець має шанс дебютувати в основі клубу української прем'єр ліги. Це вихованець львівських "Карпат", уродженець Мукачевого Ростислав Лях. 18-річний футболіст вирушив із основною командою "зелено-білих" до Туреччини.

Новий тренер "левів" Фабрі Гонсалес узяв із собою на збори декількох вихованців із молодіжки. Очевидно, клуб хоче зробити ставку саме на молодих гравців, адже серед них є чимало талантів, які здатні проявити себе вже у дорослому футболі.

На 18-річного півзахисника львів'ян неодноразово звертали увагу провідні українські видання.

"Легіонери – це, звичайно, добре, але першочергово ставка має робитися на власних гравців", – переконує блогер Футбол 24 Сергій Тищенко. Серед 8-ми гравців, яких він виділяє є і Ростислав Лях.

"Уродженець Мукачевого, що на Закарпатті. Діє на позиції лівого вінгера. Прекрасна швидкість, техніка, вміння обіграти чи втекти від суперника. При цьому помітне доволі сильне гольове чуття. Може не тільки підігрувати партнерам, але й самотужки вирішувати долю епізоду. Сильною стороною Ляха є лідерські якості. Не боїться брати відповідальність на себе – недарма у "дублі" виконував 11-метрові. У цьому сезоні забив 8 м’ячів. Стабільно викликається до збірної України свого віку. Думаю, цієї зими матиме можливість проявити себе у першій команді Карпат" - пише про 18-річного мукачівця сайт Футбол 24.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: