Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стрілянина на Різдво: правоохоронці повідомили подробиці шокуючого інциденту в Солотвині

Стрілянина на Різдво: правоохоронці повідомили подробиці шокуючого інциденту в Солотвині
Слідчі Тячівського відділу поліції розслідують злочин за фактом хуліганських дій 41-річного мешканця смт.Солотвино. Чоловік, який здійснив постріл в односельця з травматичного пістолета, затриманий в порядку статті 208 КПК України

Працівники поліції Тячівщини відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства, що мало місце в смт.Солотвино. Підозрюваний у вчиненні злочину, 41-річний місцевий житель, вчора, 7 січня, вистрелив під час конфлікту на дорозі в односельця з травматичного пістолета.

Як з’ясували слідчі, підозрюваний рухався на автомобілі по вулиці і зачепив автотранспорт 21-річного односельця. Потерпілий зробив зауваження порушнику правил безпеки дорожнього руху. Той у відповідь застосував проти односельця травматичну зброю. Гумова куля потрапила потерпілому в шию.

Поліцейські одразу встановили особу правопорушника та за кілька годин затримали його в порядку статті 208 КПК України і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство із застосуванням зброї), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: