Вхiд на сайт
Авторизацiя

Наніс численні ножові поранення: поліція розслідує вбивство закарпатки

Наніс численні ножові поранення: поліція розслідує вбивство закарпатки

Кримінальне провадження розпочали слідчі Берегівського відділу поліції. Сина потерпілої, що був підозрюваний у нанесенні ножових поранень матері, затримали в порядку статті 2018 КПК України. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 12 грудня, поліцейські Берегівщини отримали повідомлення на лінію «102» про вбивство 43-річної жительки райцентру.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Під час поверхневого огляду у потерпілої були виявлені численні ножові поранення. Тіло відправили на експертизу.

В ході проведення цільового відпрацювання та вжитими заходами працівниками слідчого відділу, працівників поліції охорони, сектору кримінальної поліції, дільничних працівників поліції та групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу поліції у селі Гать Мукачівського району було затримано 24-річного сина загиблої, якого обґрунтовано підозрюють у вчиненні даного правопорушення.

Слідчі повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство).

Чоловік затриманий у порядку статті 208 КПК України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: