Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під час обшуку в ужгородця знайшли заборонені речовини

Під час обшуку в ужгородця знайшли заборонені речовини
Співробітники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції області під час санкціонованого обшуку у помешканні жителя м.Ужгород вилучили наркотичний засіб, електронні ваги та пакети для його фасування. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Вчора, 10 грудня, співробітники Головного управління Нацполіції області під час профілактичного відпрацювання згідно з ухвалою суду провели обшук за місцем проживання фігуранта кримінального провадження.

Під час проведення слідчих дій у квартирі 46-річного ужгородця поліцейські виявили поліетиленовий пакет з білою кристалічною речовиною, ймовірно «метамфетаміном», електронні ваги, металеву медичну лопатку та прозорі пакети для фасування.

Усе вилучене направлено на експертизу. За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів, вчинене повторно). У ході слідства правоохоронці перевірять причетність фігуранта справи до збуту наркотиків та організації чи утриманні місць для незаконного вживання наркотичних засобів. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Під час обшуку в ужгородця знайшли заборонені речовини



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: