Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Походив по ньому ногами та забрав з собою": закарпатець відповість за наругу над державним прапором

"Походив по ньому ногами  та забрав з собою": закарпатець відповість за наругу над державним прапором

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Мукачівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 23-річного мешканця м.Мукачева за ч.1 ст.338 КК України - публічна наруга над Державним Прапором України.

Як встановлено, молодик, перебуваючи в стані алкогольного спяніння, піднявся на фасадну частину будівлі міської ради, де був встановлений Державний Прапор України, зірвав його та кинув на землю.

В подальшому, демонструючи своє зневажливе ставлення до Державного стяга, підозрюваний походив по ньому ногами та в подальшому забрав з собою.

Мукачівцю, який переховувався від слідства і був оголошеий в розшук, обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави в розмірі майже 37 тис грн, яку наразі він вже сплатив.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Мукачівської місцевої прокуратури.

Довідково:
Згідно санкції ч.1 ст.338 КК України, підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: