Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці довели причетність хустянина до серії крадіжок

Закарпатські правоохоронці довели причетність хустянина до серії крадіжок

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Хустські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, підозрюваного у шести крадіжках та грабежі. Фігурант справи перебуває під вартою, його подальшу долю вирішуватиме суд.

Слідчі Хустського відділу поліції завершили досудове розслідування справи щодо майнових злочинів скоєних, на території міста та району. Правоохоронці довели причетність 31-річного жителя Хуста до шести крадіжок та грабежу.

Встановлено, що фігурант справи викрав з автомобілів місцевих мешканців акумуляторну батарею, автомагнітолу, а також зливав пальне та демонтував колеса. Також доведено причетність хустянина до крадіжки металобрухту з колишньої хлібопекарні, що у селі Липецька Поляна.

Поліцейські завершили слідство і по справі пограбування аптеки у селі Велятино, звідки чоловік викрав скриньку для пожертв.

За фактами майнових злочинів поліція Хуста провела розслідування за ознаками частини 2 статті 185 та частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно, та грабіж. Фігуранту справ суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт слідчі поліції скерували на розгляд суду.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: