Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прикордонник, збитий контрабандистом на Закарпатті, помер у лікарні

Прикордонник, збитий контрабандистом на Закарпатті, помер у лікарні

Про це повідомляє ресурс Mukachevo.net.

Про це Mukachevo.net повідомив головний лікар Рахівської районної лікарня Володимир Симулик. За його інформацією, прикордонник помер у суботу, 17 листопада о 17:05.

Як зауважив лікар, прикордонник знаходився у важкому стані протягом майже 2-х діб без можливості транспортування та хірургічного втручання. Йому було надане оперативне лікування. Постраждалий поступив з ознаками важкого травматичного шоку, політравмою грудної клітки і органів черевної порожнини.

Як розповіли Mukachevo.net джерела у правоохоронних органах, прикордонника фактично двічі переїхав контрабандист на Audi. Це сталося вночі 16 листопада під час затримання групи контрабандистів в районі села Ділове, що на Рахівщині, які поверталися з Румунії з грошима за переправлені контрабандні цигарки.

Загиблий прикордонник – майор Вадим Березенський, у нього залишилось 2 дітей.

Також, як повідомили у закарпатській поліції, сьогодні, 17 листопада, їм вдалося затримати контрабандиста, який переїхав прикордонника.

Це 34-річний мешканець Рахова. Як розповіли джерела Mukachevo.net, чоловік сам здався правоохоронцям.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: