Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Мукачева розкрила два майнові злочини

Поліція Мукачева розкрила два майнові злочини Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу викрили двох місцевих мешканців на крадіжці мобільних телефонів. Крадені гаджети вилучено, розпочато слідство.

Із повідомленням про крадіжку мобільного телефону вартістю понад шість тисяч гривень в поліцію звернулась 62-річна мешканка міста Мукачево. Жінка повідомила, що в аптеці невідома особа з кишені її куртки викрала телефон.

Поліцейські встановили особу, причетну до вчиненого. Нею виявилась 30-річна мешканка села Кленовець, що на Мукачівщині. Крадений телефон у неї вилучили. За фактом злочину поліція проводить розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Ще один викрадений телефон, вартістю понад 5000 гривень, поліція повернула власнику – студентові училища з Мукачева. Як зясувалося в ході розслідування, його викрав 17-річний мукачівець, який проник до роздягальні училища під час уроку фізвиховання.

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу оперативно встановили особу крадія, триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: