Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді та Рахові поліцейські розкрили майнові злочини

Дві крадіжки розкрили працівники кримінальної поліції Ужгорода та групи реагування патрульної поліції Рахова. Речові докази вилучено, за даними фактами триває слідство.
В Ужгороді та Рахові поліцейські розкрили майнові злочини

З трьох під’їздів багатоповерхівки на вул.Станційній в Ужгороді невідомі особи викрали мідний кабель заземлення.

Як встановили працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу, крадіжку кабелю скоїв 37-річний ужгородець. Крадене вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Фігурант справи перевіряється на причетність до скоєння інших майнових злочинів, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

З заявою в Рахівську поліцію звернулась власниця місцевого магазину. Заявниця повідомила про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала з її крамниці товар, зокрема набор для гоління. Сума заподіяних збитків склала близько півтисячі гривень.

Як встановили працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення, даний злочин скоїв 41-річний місцевий житель. Цей чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркотики.

Речовий доказ вилучено, за фактом крадіжки з магазину розпочато кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання фігуранту справи запобіжного заходу.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: