Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліцейські викрили двох неповнолітніх у майновому злочині

Закарпатські поліцейські викрили двох неповнолітніх у майновому злочині
У місті Перечин з приміщення залізничного вокзалу було скоєно крадіжку комп'ютерної техніки. За підозрою у цій крадіжці поліція затримала двох неповнолітніх. Крадене майно правоохоронці вилучили, слідство у справі триває.

Працівники Перечинського відділення поліції розслідують справу за фактом крадіжки майна з приміщення місцевої залізничної станції. З одного з кабінетів було викрадено комп”ютерну техніку на суму майже 40 тисяч гривень.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Перечинщини встановили осіб, причетних до вчиненого злочину. Ними виявились двоє неповнолітніх місцевих мешканців, віком 14 та 17 років.

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення, що передбачено частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, у поліції відкрили кримінальне провадження. Викрадене полісмени вилучили. У справі триває слідство, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: