Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські кіберспортсмени вибороли перемогу на міжнародному турнірі з Counter-Strike

Українські кіберспортсмени вибороли перемогу на міжнародному турнірі з Counter-Strike
За перемогу у міжнародному турнірі Blast Pro Series Copenhagen 2018 з Counter-Strike українська команда NAVI отримає 125 тис. доларів.

У ніч на 4 листопада, відома українська кіберспортивна команда NAVI (Natus Vincere) перемогла у міжнародному турнірі Blast Pro Series Copenhagen 2018 з Counter-Strike: Global Offensive.

За повідомленням BBC, представники NAVI на турнірі у Копенгагені програли лише один матч, а фіналі українці здолали шведську команду Ninjas in Pyjamas. Гравця NAVI Олександра "s1mple" Костильова визнали найціннішим гравцем турніру.

За перемогу у змаганнях NAVI отримає 125 тис. доларів. Загальний призовий фонд змагань склав склав 250 тис. доларів. Наступним турніром для NAVI стане IEM Chicago 2018 у США, який почнеться 6 листопада.

Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: