Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна аварія на Берегівщині: подробиці

Смертельна аварія на Берегівщині: подробиці
На виїзді з Берегова, на повороті у село Велика Бакта, водій «Audi A6» не впоралась з керуванням та в’їхала в автобусну зупинку. Від отриманих травм молода дівчина-водій загинула на місці, її пасажира доставили до районної лікарні.

Вчора, 3 листопада, о 18.55 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на відрізку дороги між селами Мала та Велика Копані Виноградівського району.

Як встановили виноградівські правоохоронці, водій «ВАЗ-2105» – 21-річний мешканець села Букове, рухаючись в напрямку населеного пункту Мала Копаня, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 40-річного мешканця Великої Копані. Внаслідок зіткнення «ВАЗ-2105» перекинувся на дах.

Справу розслідуватимуть слідчі берегівської поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої. Транспортний засіб доставлено на арешмайданчик відділку поліції. В рамках досудового розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії.

Інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: