Вхiд на сайт
Авторизацiя

Угорський суд покарав контрабандистів, що перевозили цигарки через Тису

Угорський суд покарав контрабандистів, що перевозили цигарки через Тису

Про це повідомляє портал Mukachevo.net

Загалом 66 років в'язниці отримали контрабандисти, які створили злочинне організоване угрупування і переправляли на човні сигарети з України в Угорщину.
Таке рішення виніс окружний суд м. Ніредьгаза (Угорщина). Зокрема двоє організаторів та замовник переправлення контрабанди отримали строк у 6-ть, 9-ть та 7,5 років ув'язнення. Інші обвинувачені були засуджені до тюремного ув'язнення на строк від одного до шести років.

Відомо, що злочинна організація діяла у 2015 році, її члени регулярно переправляли човном через річку Тиса контрабандні цигарки. Злочинці використовували мобільні телефони, зареєстровані на інші особи, під час розмов використовували замість імен псевдоніми, а також користувалися українським радіоприймачем.

Одна частина угрупування займалася доставкою та продажем сигарет на "чорному ринку". Інші - спостерігали за кордоном, підтримували зв'язок з українською стороною.

Зафіксовано, що підсудні разом з іншими невідомими спільниками загалом ввезли на територію Угорщини щонайменше 53.477 пачок сигарет, завдаючи шкоди бюджету країна на суму майже 40 мільйонів форинтів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: