Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті нелегальних мігрантів затримували пострілами

Учора прикордонники Чопського загону затримали п’ятьох азіатів, які намагались дістатись Словаччини в обхід пунктів пропуску, а в горах на Львівщині охоронці кордону спинили ще трьох «шукачів» кращої долі.
На Закарпатті нелегальних мігрантів затримували пострілами

Інформацію про можливу спробу порушення кордону зі Словаччиною надали оперативні підрозділи Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Невдовзі наряд від відділу «Великий Березний» виявив осіб азіатської зовнішності, які рухалися в бік кордону.

Правопорушників затримали за 300 метрів до держрубежу неподалік села Забрідь Великоберезнянського району. Щоб зупинити незаконних мігрантів, військовим довелося здійснити попереджувальний постріл вгору. Затримані, серед яких четверо громадян Афганістану та один – В’єтнаму, перебували в прикордонні без жодних документів.

Іншу групу нелегальних мігрантів – двох чоловіків та жінку також без документів, затримали прикордонники відділу «Сянки», що охороняє частину гірської ділянки українсько-польського корону. Іноземців було викрито на околиці одного з населених пунктів. Відтак, з’ясувалося, що в прикордоння їх привезли невстановлені особи, які нібито в подальшому мали сприяти їх незаконній подорожі до країн Західної Європи.

Наразі тривають заходи з встановлення осіб причетних до організації переправлення нелегалів через кордон. Іноземців затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України (вчиненої групою осіб) прийматиме суд.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: