Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обсяг субсидій зменшився на 77%

Обсяг субсидій зменшився на 77%
В Україні в січні-вересні 2018 року обсяг призначених субсидій на оплату житлово-комунальних послуг зменшився на 76,6% до 782,5 млн гривень порівняно з аналогічним періодом попереднього року, — повідомляють експерти державної служби статистики.

Також наголошується, що в міських населених пунктах загальний обсяг призначених субсидій склав 581,6 млн. гривень, у сільських населених пунктах — 200,9 млн гривень (2 386 млн гривень і 958 млн гривень відповідно за аналогічний період 2017 року). Середній розмір призначеної субсидії на одну сім’ю у вересні 2018 року зменшився порівняно з аналогічним періодом 2017 року на 31,6% і склав 102,3 гривні.

Нагадаємо, напередодні уряд вніс зміни в умови оформлення субсидій. Президент Петро Порошенко доручив уряду розширити програму субсидій через підвищення цін на газ.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: