Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підбіг і вихопив сумку: на Тячівщині молодик пограбував пенсіонерку

Підбіг і вихопив сумку: на Тячівщині молодик пограбував пенсіонерку
Поліцейські смт.Дубового встановили особу чоловіка, який у селі Красна пограбував пенсіонерку. За фактом дій підозрюваного слідчі розпочали кримінальне провадження

Вчора, 25 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що близько 21:00 у селі Красна Тячівського району невідомий чоловік пограбував жінку.

Як з’ясували поліцейські, коли 66-річна жителька села Красна Тячівського району поверталася додому, до неї підбіг невідомий чоловік і вихопив сумку з документами та грошима.

Поліцейські оперативно встановили особу грабіжника. Ним виявився 23-річний мешканець села Красна Тячівського району. У діях підозрюваного вбачаються ознаки злочину за статтею 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), інформує відділ комунікації Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: