Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі на Мукачівщині обікрали приватну фірму та держустанову (ФОТО)

Вночі на Мукачівщині обікрали приватну фірму та держустанову (ФОТО)
На автодорозі неподалік села Нижній Коропець Мукачівського району працівники патрульної поліції затримали чоловіка, причетного до вчинення крадіжки з приміщення держустанови. Поліцейські районного відділення за вказаним фактом розпочали слідство. Підозрюваного взяли під варту.

Вчора, 23 жовтня, близько 05.00 год, наряд патрульної поліції неподалік села Нижній Коропець, що на Мукачівщині, помітив чоловіків, які переносили комп’ютерну техніку.

На місце події за викликом прибули правоохоронці слідчо-оперативної групи відділення поліції. Як з’ясували поліцейські, вночі двоє чоловіків проникли до приміщення держустанови та приватної фірми, які знаходились у одній будівлі, і викрали комп’ютерну, електротехніку та документацію товариства. Одного з причетних до крадіжки, 41-річного мешканця міста Мукачева поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням до приміщення, поліцейські районного відділення розпочали слідство. Речові докази - викрадену техніку, документи у поліції вилучили. Зараз проводять заходи щодо встановлення особи іншого учасника злочину. У справі триває слідство, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вночі на Мукачівщині обікрали приватну фірму та держустанову (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: