Вхiд на сайт
Авторизацiя

Троє на одного: в Мукачеві пограбували чоловіка

Троє на одного: в Мукачеві пограбували чоловіка
Працівники патрульної поліції спільно з правоохоронцями слідчо-оперативної групи Мукачева встановили і затримали трьох осіб, які напали на місцевого мешканця і пограбували його. За фактом грабежу, поєднаного з насильством, у поліції розпочали слідство.

Вчора, 22 жовтня, близько 22.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від 58-річного мешканця Мукачева про те, що на нього напали невідомі, серед яких дві жінки, і викрали барсетку з грошима і документами.

На пошуки осіб, причетних до вчиненого, були орієнтовані правоохоронці Мукачівського відділу та патрульної поліції. Менш ніж за годину місцевих мешканців поліцейські встановили і затримали. Ними виявились вже судимі жителі міста, віком 20, 24 та 40 років.

Потерпілого 58-річного чоловіка із забоями голови доставили до міської лікарні. Викрадені речі – мобільний телефон, барсетку з документами поліцейські вилучили.

За фактом відкритого викрадення чужого майна, поєднаного з насильством, у поліції розпочали слідство, передбачене частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Зараз вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваним, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Троє на одного: в Мукачеві пограбували чоловіка
Троє на одного: в Мукачеві пограбували чоловіка



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: