Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали розшукуваного за злочини івано-франківця

На Закарпатті затримали розшукуваного за злочини івано-франківця
Працівники сектору реагування патрульної поліції Мукачівського відділення неподалік селища Чинадієво затримали 22-річного мешканця міста Івано-Франківськ. Чоловіка підозрюють у вчиненні крадіжок на території Рівненщини. Розшукуваного передали колегам відділу поліції міста Рівне.

Вчора, 1 жовтня, інспектори сектору реагування патрульної поліції отримали інформацію про те, що на території Мукачівського району, в межах сіл Верхня Визниця – Чинадієво може перебувати уродженець Закарпаття, який перебуває у розшуку за вчинення злочинів.

За межами селища Чинадієво, що на Мукачівщині, працівники поліції зупинили автомобіль, у якому перебував розшукуваний. Як з’ясували правоохоронці, 22-річний мешканець Івано-Франківщини причетний до вчинення серії крадіжок на території Рівненської області.

Поліцейські Мукачівського відділення поліції передали затриманого колегам з Рівненського відділу для відновлення розслідування кримінальних проваджень, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: