Вхiд на сайт
Авторизацiя

Берегівські поліцейські у місцевого чоловіка вилучили наркотики

Берегівські поліцейські у місцевого чоловіка вилучили наркотикиПід час санкціонованого обшуку з помешкання 21-річного жителя міста Берегово поліцейські відділу вилучили коробку з речовиною, схожою на наркотичну - канабіс. Вилучене скерували на експертизу. У справі триває розслідування.

Вчора, 21 вересня, співробітники Берегівського відділу поліції згідно з Ухвалою суду за місцем проживання фігуранта кримінального провадження провели обшук. Під час проведення слідчих дій з кімнати приватного будинку правоохоронці вилучили картонну коробку з сухою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс.

Як з’ясували поліцейські, суміш належала 21-річному молодому чоловікові, який у будинку проживав разом з батьками. З пояснень підозрюваного - зберігав її для власного вживання.

Все вилучене працівники відділу направили на дослідження експертам. За ознаками частини 1 статті 309 – Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту Кримінального кодексу України у поліції проводять слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: