Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали нелегалів, які намагалися переїхати кордон на велосипедах

На Закарпатті затримали нелегалів, які намагалися переїхати кордон на велосипедах
Дві групи нелегалів затримали протягом минулої доби прикордонники Чопського загону.

Так, під час несення служби дільничний інспектор відділення "Верховина Бистра" помітив рух двох осіб арабської зовнішності у бік кордону. Чоловіки пересувались на велосипедах неподалік села Лубня Великоберезнянського району. Інформацію оперативно передали прикордонному наряду, який знаходився найближче до місця виявлення незаконних мігрантів. За двадцять хвилин правопорушників було затримано на відстані 10 метрів від державного кордону. Обидва чоловіки мали при собі паспортні документи громадян Іраку, проте підтвердили намір дістатися Польщі незаконним шляхом. Затриманих було доставлено у спецприміщення відділу прикордонної служби "Великий Березний" та притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону.

Ще двох іноземців прикордонники затримали на околиці населеного пункту Чоп. Інформацію про перебування невідомих азіатської зовнішності біля однієї з АЗС поблизу кордону надали учора ввечері оперативники Західного регіонального управління ДПСУ. У вказаний район негайно вислали групу реагування від відділення "Соломоново". Азіати, яких невдовзі затримали прикордонники, не мали при собі документів, проте назвалися громадянами В'єтнаму. Правопорушників доставили на відділення прикордонної служби для з'ясування обставин правопорушення. Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Прес-служба Чопського прикордонного загону


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: