Вхiд на сайт
Авторизацiя

Працівники поліції Закарпаття затримали двох п’яних водіїв, які керували незареєстрованими мотоциклами

Працівники поліції Закарпаття затримали двох п’яних водіїв, які керували незареєстрованими мотоциклами
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському та Великоберезнянському районах

У селі Костринська Розтока на Великоберезнянщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки незареєстрований скутер, яким керував без захисного шолома 26-річний місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Терново на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері мотоцикл марки «Yаmаha» без номерного знака. За кермом перебував 25-річний місцевий житель, який не мав жодних документів і був у стані алкогольного сп’яніння. Молодого чоловіка доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: