Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жителя Луганщини, котрий скоїв низку крадіжок на Міжгірщині, переведуть під варту

Жителя Луганщини, котрий скоїв низку крадіжок на Міжгірщині, переведуть під варту
Мешканець Луганщини, який скоїв «серію» крадіжок на Міжгірщині, перебуватиме під вартою


За клопотанням процесуального прокурора, мешканцю Луганської області, який в період 30 серпня по 6 вересня 2018 року скоїв серію крадіжок на території с. Пилипець, Міжгірського району обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. При цьому, судом обрано підозрюваному альтернативну міру запобіжного заходу - заставу в розмірі 40 тис грн.

Як встановлено в ході досудового розслідування, затриманий, протягом тижня (з 30 серпня по 6 вересня 2018 року), скоїв шість крадіжок майна та грошей місцевих мешканців з їх приватних помешкань та автомобілів на загальну суму близько 130 тис грн.

Затримали 31-річного чоловіка «на гарячому», після чергової крадіжки.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1,3 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно поєднана з проникненням у інше приміщення.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СВ Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Довідково:
Згідно санкції даної статті, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: