Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпаття незаконно намагалися перевезти мотоцикл

На Закарпаття незаконно намагалися перевезти мотоцикл
Сьогодні вночі військовослужбовців відділу "Ужгород" завадили спробі незаконного переміщення мотоцикла на територію України. Під час огляду мікроавтобусу "Мерседес" чеської реєстрації під керуванням нашого співвітчизника, який прямував на в'зд в Україну, у оглядовиків виникли сумніви щодо законності намірів подорожувальника.

Водій помітно хвилювався та губився у відповідях на прості запитання наряду. Отож, прикордонники вирішили поглиблено перевірити транспортний засіб. Як результат, під час прикордонно-митного огляду мікроавтобусу у багажному відділенні серед особистих речей було виявлено мотоцикл марки "Ява" 1990 року випуску. Щоб приховати його від контролю, мотоцикл везли у розібраному стані.

Відповідно до вимог чинного законодавства мотоцикл вилучено працівниками фіскальної служби. Сума оцінки конфіскату встановлюється.

Прес-служба Чопського прикордонного загону


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: