Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський бізнесмен "влетів" на 20 млн штрафу

Закарпатський бізнесмен "влетів" на 20 млн штрафу Сьогодні в Управлінні Держпраці у Закарпатській області під головуванням очільника установи Богдана Дороша відбувся безпрецедентний розгляд справи, пов’язаної з допуском до виконання робіт осіб, з якими не були належним чином оформлені трудові відносини.

За інформацією посадовців відділу контрольно-перевірочної роботи фізичних осіб ГУ ДФС у Закарпатській області, у ході проведення документальної позапланової виїзної перевірки фінансово-господарської діяльності одного з ФОП Іршавщини був встановлений факт здійснення міжнародних транспортних перевезень з використанням праці 186 найманих працівників (водіїв) без оформлення трудового договору у 2201 випадку.

Отож, керуючись низкою нормативних документів, зокрема ст. 259 КЗпП України, ст.53 ЗУ «Про зайнятість населення», та на підставі абз.2 ч.2 ст. 265 КЗпП України керівник Управління Держпраці виніс постанову про накладення штрафу на підприємця у сумі 20 млн. 774 340 грн.

Управління Держпраці України в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: