Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна бійка на Закарпатті: полісмени розшукали ще одного учасника

Смертельна бійка на Закарпатті: полісмени розшукали ще одного учасника
27-річний закарпатець переховувався за кордоном, а потім на Львівщині

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділення встановили місце знаходження 27-річного мешканця села Жнятино Мукачівського району, якого підозрюють у хуліганстві. Чоловіка доставили до органів слідства для продовження розгляду справи. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, у селі Горонда Мукачівського району між юнаками з села Жнятино та місцевими хлопцями виник конфлікт. В результаті, 22-річний хлопець смертельно травмував 19-літнього мешканця села Горонда. Підозрюваного поліцейські затримали одразу і взяли під варту.

Працівники Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно з мукачівськими колегами оперативно встановили й затримали іншого учасника бійки, 27 - річного мешканця району. Фігуранту провадження повідомили про підозру у вчиненні ним хуліганства групою осіб. Однак під час досудового розгляду справи чоловік, намагаючись уникнути відповідальності за вчинене, переховувався за кордоном, а пізніше у сусідній – Львівській області.

Зараз чоловіка правоохоронці розшукали, доставили до слідчого відділу для подальшого розгляду справи. Підозрюваному у хуліганстві у суді обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Розслідування у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Смертельна бійка на Закарпатті: полісмени розшукали ще одного учасника
Смертельна бійка на Закарпатті: полісмени розшукали ще одного учасника



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: