Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські правоохоронці затримали грабіжника

Мукачівські правоохоронці затримали грабіжникаУ Мукачеві раніше судимий молодий чоловік побив на вулиці свого знайомого й відібрав від нього мобільний телефон. Грабіжника затримала поліція, триває розслідування.

Із заявою в Мукачівський відділ поліції звернулася жителька міста. Заявниця повідомила про те, що наприкінці липня пограбували її 30-річного сина.

Як встановили правоохоронці, ввечері на вулиці біля місцевого кафе з виду знайомий чоловік, застосувавши газовий балончик і фізичну силу, відібрав від потерпілого мобільний телефон.

У скоєнні даного злочину працівники кримінальної поліції Мукачева викрили 34-річного жителя міста. Цей чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркотики.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством). Грабіжнику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Телефон поліція вилучила й після проведення відповідної експертизи поверне власникові.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: