Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виноградівські правоохоронці оперативно розшукали викрадача телефону з будинку мешканця райцентру

Виноградівські правоохоронці оперативно розшукали викрадача телефону з будинку мешканця райцентру
За фактом майнового злочину, що мав місце у Виноградові вчора, поліція розпочала слідство, особу підозрюваного уже встановили. Відносно чоловіка вирішується питання про притягнення його до відповідальності

Вчора, 6 серпня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 24-річного жителя міста Виноградів. Чоловік повідомив, що невідома особа проникла до його помешкання та викрала звідти мобільний телефон, що належав заявнику.
За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка опрацювала місце злочину та встановила, що до незаконних дій причетний раніше судимий земляк потерпілого.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Встановлено, що 40-річний чоловік проник до помешкання заявника та викрав звідти його мобільний телефон.

Наразі причетного до злочину розшукали. У скоєному він зізнався. Тепер вирішується питання про притягнення його до відповідальності.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: