Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція встановила особи учасників бійки в Ужгороді

Поліція встановила особи учасників бійки в УжгородіОперативники Ужгородського відділу поліції встановили особу чоловіка, який побив ужгородця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

На лінію «102» надійшло повідомлення від медиків ужгородської лікарні, що до них поступив пацієнт – 39-річний житель обласного центру. Співробітники Ужгородського відділу поліції з’ясували, що бійка трапилася на вулиці Академіка Корольова. Потерпілий розповів, що мав конфлікт з незнайомим йому чоловіком. Після словесної перепалки той вдарив ужгородця в обличчя. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 ККУ, тобто умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Оперативники Ужгородського відділу поліції встановили особу чоловіка, який побив чоловіка, ним виявився 36-річний житель обласного центру Закарпаття. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: