Вхiд на сайт
Авторизацiя

Незаконне переправлення нелегалів через держкордон: поліція розпочала слідство

Незаконне переправлення нелегалів через держкордон: поліція розпочала слідство
Поліція Берегова розпочала слідство за фактом незаконного переправлення групи осіб-іноземців через державний кордон

Прикордонна поліція Угорщини затримала на своїй території неподалік від кордону п‘ятьох іноземців, серед них двоє дітей. Даних осіб передали в порядку реадмісії українській стороні. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, поліція встановлює переправників нелегалів.

Працівники прикордонної поліції Угорщини затримали групу іноземців, про що повідомили українських прикордонників. Нелегалів затримали за 3 кілометри від кордону. Затримані віком 22- 34 років та двоє дітей 5 та 13 років.

Іноземців передали в порядку реадмісії українській строні до Мукачівського прикордонного загону. Питання щодо їхнього видворення з території України в подальшому вирішуватиме суд.

Наразі поліція встановлює осіб, які можуть бути причетними до незаконного переправлення мігрантів.

За фактом незаконного переправлення вказаних осіб через державний кордон України, що передбачено статтею 332 Кримінального кодексу України слідчий Берегівського відділу поліції розпочав досудове розслідування, слідство триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: