Вхiд на сайт
Авторизацiя

Vodafone запустив 4G в Ужгороді та Мукачеві

Vodafone запустив 4G в Ужгороді та МукачевіОператор мобільного зв'язку Vodafone України 25 липня запустив 4G в діапазоні 1800 МГц в двох містах Закарпаття: в Ужгороді та Мукачеві. Абоненти компанії в двох найбільших містах Закарпатської області України тепер зможуть оцінити різницю в швидкості інтернету четвертого покоління.

На сьогоднішній день сервіс 4G від Vodafone доступний для 12 мільйонів українців. Географія покриття інтернету четвертого покоління включає в себе Київську, Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Одеську, Львівську, Волинську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Миколаївську, Полтавську, Сумську, Кіровоградську, Херсонську, Чернігівську та Закарпатську області.

Після запуску 4G абоненти Vodafone можуть активніше користуватися мобільним інтернетом і сервісами на базі 4G, такими як стрімінг HD TV, онлайн-ігри, активно використовувати хмарні сервіси, а також нові напрямки: «інтернет речей», телемедицина, smart-управління енергетикою і сільським господарством , електронні мобільні гаманці.

Також оператор нагадав про нову лінійку тарифів Vodafone SuperNet, завдяки яким абоненти мають можливість вибирати обсяг мобільного інтернету в мережі 4G від 4 ГБ і до безліміту, вартістю від 65 до 115 грн відповідно.

Нагадаємо, що раніше Vodafone запустив 4G в діапазоні 1800 МГц в Івано-Франківську та Буковелі, а також в Луцьку та Чернігові.

Джерело: Vodafone Україна


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: