Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поліція затримала чоловіка за підозрою у скоєнні серії квартирних крадіжок

В Ужгороді поліція затримала чоловіка за підозрою у скоєнні серії квартирних крадіжок
Правоохоронці розшукали 55-річного раніше судимого мешканця Ужгорода, який обгрунтовано підозрюється у серії крадіжок. За всіма фактами майнових злочинів у поліції відкриті кримінальні провадження. Дії чоловіка кваліфікують за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Ужгородського відділу встановили, що 55-річний ужгородець обікрав три квартири у обласному центрі Закарпаття. За відсутності власників осель, чоловік пошкоджував замки вхідних дверей квартири. Там він брав гроші, техніку, золоті прикраси та інше. Крадене майно продавав.

Працівники кримінальної поліції Ужгорода спільно з обласними оперативними співробітниками поліції, проаналізувавши квартирні крадіжки, провели ряд оперативно-розшукових заходів, встановили особу та затримали чоловіка.

Частину речових доказів поліція вилучила. Сума завданих збитків встановлюється. Слідчі призначили товарознавчі експертизи.

За фактами крадіжок у поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Щодо фігуранта справи вирішується питання повідомлення йому підозри у злочині та обрання міри запобіжного заходу. За скоєне ужгородцеві загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: