Вхiд на сайт
Авторизацiя

На стадіоні в Закарпатті виявили гранатомет: подробиці від поліції

На стадіоні в Закарпатті виявили гранатомет: подробиці від поліції
Сьогодні вранці в селі Нересниця на місцевому стадіоні виявили гранатомет. Правоохоронці встановлюють обставини і походження зброї.

Поліція Закарпаття працює в селі Нересниця Тячівського району, де було виявлено предмет, схожий на гранатомет. Правоохоронці встановлюють походження зброї та за яких обставин вона потрапила на місцевий стадіон.

Сьогодні, 17 липня, зранку на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Нересниця Тячівського району знаходиться предмет, схожий на гранатомет.

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Дубівського відділення поліції, які виявили на місцевому стадіоні зброю.

На місці події, крім місцевої поліції, працюють керівництво ГУНП в Закарпатській області, вибухотехніки, кінологи та криміналісти. Поліція встановлює походження зброї та за яких обставин вона потрапила на місцевий стадіон.

Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 263 ККУ, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: