Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві грабіжник викрав 2 мобільні телефони

У Мукачеві грабіжник викрав 2 мобільні телефони
У Мукачеві 36-річний чоловік викрав з сумки мукачівця два мобільні телефони та продав їх. Один з телефонів вилучено. За фактом крадіжки проводиться розслідування.

Із заявою про крадіжку майна до Мукачівського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Як з‘ясували правоохоронці, в чоловіка викрали два мобільних телефона з сумки, яку він залишив без нагляду у дворі загального користування. Викрадене майно власник оцінив у 10 тисяч гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що крадіжку скоїв 36- річний мукачівець. Цей чоловік неодноразо судимий за скоєння аналогічних злочинів. Крадені телефони він продав. Один з них поліція вилучила від третьої особи, після проведення слідчих дій його буде повернуто власникові.

За даним фактом проводиться досудове розслідування, кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: