Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги закарпатців: оновлено календар щеплень (ВІДЕО)

До уваги закарпатців: оновлено календар щеплень (ВІДЕО)
В Україні оновлено Національний календар профілактичних щеплень - відповідно до рекомендацій ВООЗ та міжнародної практики. Зміни вже вступили у дію.

Від туберкульозу (БЦЖ) дітей щеплюватимуть 1 раз - на 3-5 добу життя, ревакцинацію у 7 років робити більше не потрібно.

Другу дозу вакцини проти гепатиту В дитина отримуватиме не у перший місяць життя, а у другий, зауважуючи, що щеплення робитимуть багатокомпонентною вакциною, яка даватиме захист одразу від кількох хвороб - гепатиту В, дифтерії, правця, кашлюку та поліомієліту.

«Вакцинація за календарем профілактичних щеплень є безкоштовною. Її можна зробити у сімейного лікаря або педіатра. Вакцини від 10 небезпечних хвороб - гепатиту В, туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, коклюшу, правця, гемофільної інфекції, кору, краснухи та епідемічного паротиту закуповує держава. Всі вакцини якісні, ефективні та безпечні, прекваліфікование ВООЗ », - зазначив заступник головного лікаря обласної дитячої лікарні, обласний педіатр Михайло Радь.


До уваги закарпатців: оновлено календар щеплень (ВІДЕО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: