Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліцейські затримали на вокзалі трьох іноземців без документів

Закарпатські поліцейські затримали на вокзалі трьох іноземців без документів
Поліція встановлює обставини перебування на території України громадян з іншої держави, у яких при собі немає жодних документів.

Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП Закарпаття спільно з перечинськими поліцейськими, прикордонниками та працівниками міграційної служби виявили на залізничному вокзалі у Перечині групу осіб без документів. Троє чоловіків, віком від 20-ти до 31 року, українською не розмовляють.

У підсумку, іноземців затримали та доправили до прикордонного загону у Чопі.
У поліції ж тим часом вирішують питання про притягнення до відповідальності причетних до організації незаконної переправи цих осіб закордон.

Правоохоронці наразі розшукують організаторів переправи, у діях яких вбачаються ознаки злочину за статтею 332 Кримінального кодексу України, тобто незаконна переправа осіб через кордон, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: