Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прокуратура оскаржуватиме вирок суду у справі вбивства місцевого вчителя у Великому Березному

Прокуратура оскаржуватиме вирок суду у справі вбивства місцевого вчителя у Великому Березному
Прокуратура Закарпатської області незгідна з вироком Мукачівського міськрайонного суду від 4 липня 2018 р., яким мешканця смт. Великий Березний, обвинуваченого у вбивстві з хуліганських мотивів (п.7 ч.2 ст. 115 КК України) визнано винним у хуліганстві, вчиненому із застосування вогнепальної зброї (ч.4 ст. 296 КК України) та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у грудні 2011 році, в смт. Великий Березний з хуліганських мотивів було вбито місцевого вчителя. У скоєнні даного злочину обґрунтовано обвинувачується місцевий мешканець, який тривалий час переховувався від слідства.

Процесуальний прокурор, у судовому засіданні, просив суд врахувати всі надані докази, визнати обвинуваченого винним у вбивстві з хуліганських мотивів та призначити покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Відтак, прокуратура області оскаржуватиме вирок суду у зв’язку із невідповідністю висновків суду фактичним обставинам справи та через м’якість призначеного покарання, після отримання повного тексту, проголошеного сьогодні в суді вироку суду.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: