Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські правоохоронці розкрили груповий розбійний напад на ужгородця

Ужгородські правоохоронці розкрили груповий розбійний напад на ужгородцяСлідчі Ужгородського відділу поліції розшукали причетних до злочину чоловіків. За фактом розбійного нападу, на вулиці Белінського, в Ужгороді розпочате слідство. Відносно фігурантів вирішується питання про їх затримання за статтею 208 КПК України.

Поліція встановила попередні обставини розбійного нападу, що трапився 21 червня в Ужгороді.

Повідомлення про інцидент надійшло від лікаря обласної нейрохірургії. Зі слів медика, опівночі 21 червня до закладу доставили 46-річного чоловіка. Зі слів дружини потерпілого ужгородця, її чоловік отримав тілесні ушкодження за невідомих обставин.

У ході слідства правоохоронці опитали потерпілого і з’ясували, що 20 червня близько 23:00 у районі ринку на вулиці Белінського, невідомі особи напали на чоловіка. Ужгородця побили та відібрали у нього барсетку і мобільний телефон, після чого втекли з місця злочину.

За фактом нападу на ужгородця у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України, тобто розбійний напад, вчинений групою осіб. Поліцейські опрацювали прилеглу території, та зібрали докази. Наразі особи нападників – встановили.

У груповому розбійному нападі обґрунтовано підозрюються троє чоловіків. Двоє з них – мешканці Львівської області, третій – житель села Березники Свалявського району.

Усі фігуранти раніше вже були судимі за різними статтями Кримінального кодексу України.

Наразі чоловіків розшукали. Відносно них вирішується питання про затримання їх у порядку статті 208 КПК України та обрання їм міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: