Вхiд на сайт
Авторизацiя

Втік аж в Одесу: поліція затримала розшукуваного закарпатця

Втік аж в Одесу: поліція затримала розшукуваного закарпатця
Співробітники Приморського відділення поліції, що на Одещині, затримали розшукуваного мешканця м.Свалява, підозрюваного у майнових злочинах. Зараз чоловік перебуває під вартою. Вирішується питання про його доставлення до Свалявського відділення поліції.

Вчора, 21 червня, поліцейські Одещини спільно з колегами Свалявського відділення поліції встановили місце знаходження розшукуваного за вчинення майнового злочину, 20-річного мешканця Сваляви.

В ході досудового слідства поліцейські встановили, що молодий чоловік з торгівельної палатки місцевого ринку у м.Свалява викрав побутові речі на суму понад 1 тис.грн. З метою уникнути покарання, хлопець переховувався від органів досудового розслідування.

Зараз поліцейські розшукали і затримали свалявця. Він перебуває під вартою у м.Одеса. Закарпатця перевіряють на причетність до вчинення аналогічних майнових злочинів. Вирішується питання про доставлення його до Свалявського відділення поліції.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: