Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали чоловіка, який намагався перевезти цигарки через кордон

На Закарпатті затримали чоловіка, який намагався перевезти цигарки через кордон
Сьогодні на митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів. Громадянин України перетинав кордон зі Словаччиною легковим автомобілем Volvo на іноземній реєстрації.

Прибувши у зону діяльності митного поста та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду.

В результаті огляду митники в спеціально виготовленому подвійному дні автомобіля виявили тютюнові вироби торгової марки «Marlboro» з акцизними марками України. Загальна кількість виявлених сигарет становить 2480 пачок вартістю 83000 грн.

Таким чином, громадянин скоїв дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використання спеціально виготовлених тайників.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних правили сигарети та автомобіль вилучено, повідомили у ДФС у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: