Вхiд на сайт
Авторизацiя

Угорська поліція запрошує дітей українських правоохоронців до Міжнародного табору дорожнього руху

Угорська поліція запрошує дітей українських правоохоронців до Міжнародного табору дорожнього руху
Заступник начальника Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, полковник поліції Іван Пеняк очолив делегацію, яка зустрілася з представниками Управління поліції Саболч-Сатмар-Берегської області Угорщини. У ході перемовин представники іноземної поліції передали дітям українських правоохоронців 10 запрошень до XVIII Міжнародного табору дорожнього руху у Ньїредьгазі

Співпраця між угорською та закарпатською поліцією налагоджена уже не перший рік. Тісні зв’язки правоохоронці підтримують повсякчас. Особливо виразно це помітно у питаннях організації відпочинку для дітей правоохоронців. От і сьогодні, до Чопа з почесною місією вручення закарпатським правоохоронцям запрошень до літнього табору, прибула делегація з Угорщини.

«Ми не хочемо зраджувати традиції, яка вже прижилася у нас. Я кажу саме про організацію цього літнього відпочинку для наших дітей. Табір організовується уже не вперше, а тому ми вже на практиці знаємо, що такий відпочинок приносить дітям не тільки радість, але і є корисним для усіх», – зазначив представник делегації, заступник по громадській безпеці керівника поліції Управління поліції Саболч-Сатмар-Берегської області і головний радник поліції, полковник поліції доктор Жолт Гудак. - Важливу роль у організації цьогорічного табору відіграє саме дорожня поліція нашого регіону. Аби на заваді нашим планам не стали бюрократичні перепони, ми вирішили передати путівки заздалегідь. На оформлення документів у майбутніх відвідувачів табору є місяць, протягом якого можна усе владнати.

Тож у липні чекаємо на вас у Ньїредьгазі, де, сподіваємося, дітям неабияк сподобається, адже ми докладемо максимум зусиль для того, щоб учасники табору почувалися комфортно протягом усього відпочинку».

XVIII Міжнародний табір дорожнього руху стартує 24 липня. Відпочиватимуть діти там до кінця місяця, а отже у них буде час, аби познайомитися, потоваришувати та налагодити зв’язки на майбутнє.

Від імені Головного управління Нацполіції Закарпаття виступив заступник начальника закарпатських правоохоронців, полковник поліції Іван Пеняк. Він подякував угорській стороні за плідну співпрацю та висловив побажання щодо подальшого розвитку відносин між управліннями:

«Хочу висловити слова вдячності за надану дітям правоохоронців можливість відвідати організований вами табір. Для нас дуже важливим є подальший розвиток співпраці між нашими управліннями. Зі свого боку хочу наголосити, що до літнього табору, який ви організовуєте, з української сторони поїдуть не тільки діти закарпатських правоохоронців. На відпочинок до Ньїредьгази вирушать також діти з Донецької та Луганської областей. Нам приємно, що угорська сторона йде нам на зустріч і готова забезпечити діток усім необхідним. У майбутньому, сподіваюся, наші зв’язки тільки покращуватимуться, що дозволить говорити уже й про повноцінний обмін досвідом».

Наприкінці зустрічі представники делегації підписали відповідні угоди про співпрацю.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: