Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті копи затримали крадіїв, які поцупили цінні речі з будинку

На Закарпатті копи затримали крадіїв, які поцупили цінні речі з будинку
Працівники поліції розшукали двох підозрюваних у крадіжках з будинків. Жінку, яка викрала в берегівчанки гроші, та чоловіка, підозрюваного в крадіжці мобільного в мешканця Волівця, затримали. За обома фактами ведеться слідство.

Вчора, 19 квітня, до берегівських правоохоронців звернулася 80-літня жінка. Мешканка села Нижні Ремета розповіла, що з її будинку викрали 1500 гривень. Спільними зусиллями працівники сектору кримінальної поліції та слідчо-оперативної групи встановили особу підозрюваної та майже одразу після скоєння злочину затримали її. 33-річна односельчанка потерпілої в скоєному зізналася. Вилучені в неї гроші повернуть пенсіонерці.

Того ж дня крадіжку з будинку розкрили працівники Воловецького відділення поліції. 60-річний мешканець смт.Волівця, розповів, що, на його думку, ще 17 квітня з 21:00 по 23:00 години, з його будинку викрали мобільний телефон.

Дільничні офіцери та група реагування патрульної поліції спрацювали оперативно та затримали 27-річного односельця чоловіка. Раніше судимий за крадіжку підозрюваний зізнався у скоєнні правопорушення та надав показові свідчення. Мобільний телефон правоохоронці вилучили та після проведення необхідних слідчих дій повернуть власнику.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті копи затримали крадіїв, які поцупили цінні речі з будинку



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: