Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішла з дому і не повернулась: на Свалявщині шукали зниклу неповнолітню

Пішла з дому і не повернулась: на Свалявщині шукали зниклу неповнолітню
Працівники Свалявського відділення поліції за кілька годин встановили та повернули додому неповнолітню, про зникнення якої до поліції повідомив її опікун. Життю дівчини ні чого не загрожує.

Про зникнення 16-літньої дівчини мешканки села Стройне вчора, 27 березня, повідомив її родич, який є опікуном. Чоловік розповів, що дівчина кілька днів тому пішла з дому і не повернулася.

У пошуках неповнолітньої були задіяні поліцейські відділу кримінальної поліції та сектору ювенальної превенції.
В результаті пошуків вже за кілька годин правоохоронці відшукали дівчину, та поїхала до подруги в Мукачево. Зараз вона знаходиться вдома.

З неповнолітньою та її опікуном вже поспілкувалися правоохоронці та наголосили про недопустимість подібних випадків у майбутньому, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: