Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліція задокументувала чотири випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп‘яніння.

За добу поліція задокументувала чотири випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп‘яніння.З п‘ятниці на суботу у області задокументовано чотири факти порушення статті 130 КУпАП. Адмінматеріали буде скеровано до суду

За добу з 9-го по 10 лютого, поліція задокументувала чотири випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп‘яніння.

У Перечині, близько 2:00, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Sitroen на іноземній реєстрації. Причиною зупинки стало те, що на авто не освічувався задній номерний знак. Під час спілкування з водієм, правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп‘яніння, однак від проходження освідування водій відмовився. Натомість пасажир автомобіля почав сваритися з поліцейськими, вживаючи в тому числі нецензурну лексику. Як встановили правоохоронці обоє чоловіків – мешканці Кам‘яниці Ужгородського району.

Встановлено також, що у водія немає посвідчення. У підсумку на нього склали адмінматеріали за статтею 130 та 126 КУпАП, а на його супутника – винесено адмінпротоколи за статтями 173-ю та 185 того ж кодексу. Автомобіль помістили на арешт майданчик Перечинського відділення поліції.

У Берегові факт керування автомобілем напідпитку був зафіксований після опівночі. Під час виїзду з місцевої АЗС, водій допустив порушення правил дорожнього руху. Автомобіль Seat, на іноземній реєстрації, група реагування патрульної поліції зупинила. Водій – мешканець села Чома Берегівського району – від освідування офіційно відмовився, у присутності свідків на нього склали адмінматеріали за статтями 130-ю та 122 КУпАП. У подальному шофера від керування авто відсторонили.

За те, що не освічувався номерний знак у селі Горонда Мукачівського району поліцейські спинили водія ВАЗ-2106. Як з‘ясувалося, за кермом авто перебував 21-річний місцевий мешканець. Під час спілкування з порушником, виявилося, що чоловік напідпитку, проте від проходження медосвідування він відмовився. Посвідчення водія у нього також відсутнє, а сам автомобіль належить його батькові. У присутності свідків на порушника складено адмінматеріали за статтями трьома статтями: ст. 130, ч. 2 ст. 126 та ч. 6 ст. 121 КУпАП.

Крім того, факт керування авто напідпитку зафіксували іршавські правоохоронці. За незрозуміле маневрування на дорозі, у селі Ільниця Іршавського району, поліція зупинила автомобіль Mersedes Vito на іноземній реєстрації. У ході з‘ясування причин створення аварійної ситуації на дорозі виявилося, що водій – 40-річний місцевий мешканець – перебуває у стані алкогольного сп‘яніння. Сам чоловік факту, що вживав алкоголь не заперечив, щоправда, від проходження будь-якого освідчення відмовився. При свідках на нього склали адмінматеріали.

Всі факти порушення за статтею 130-ю та іншими статтями Кодексу України про адміністративні порушення задокументовано. Постанови та протоколи найближчим часом буде скеровано до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: