Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чоловік ошукав закарпатку на понад мільйон гривень

Чоловік ошукав закарпатку на понад мільйон гривень
Чоловік ошукав закарпатку на понад 1,6 млн грн, його судитимутьза легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом та шахрайство у особливо великих розмірах.

Мукачівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 32-річногомешкнцям.Мукачева за ч.4 ст.190, ч.1 ст. 209 КК України - шахрайство, тобто придбання права на майно шляхом обману, вчинене в особливо великих розмірах та легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, а саме вчинення правочину з майном одержаним внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів, а також набуття коштів одержаних внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів.

Зокрема, у липні 2016 року закарпатець, маючи намір заволодіти квартирою в м.Мукачево розробив шахрайську схему, яка передбачала декілька етапів, у тому числі залучення підставної особи для реалізації свого злочинного умислу та відведення від себе підозри.
Так, підозрюваний, через інших осіб, подав до суду заяву про визнання права власності на майно, в рамках якої особисто надавав суду неправдиву інформацію та підроблені документи, що сприяло ухваленню рішенню на його користь. У подальшому, з метою набуття права добросовісного набувача, уклав цивільно-правові договори з нерухомістю, внаслідок чого спричинив потерпілій матеріальних збитків на суму понад 1,6 млн грн., що в шістсот разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину та складає особливо великі розміри.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: